Sirkulasjonsak

2022-10-27

Sirkulasjonssak Oktober - IFI Galla 2022

Referat:

IFI-galla ble arrangert forrige helg (22. oktober), så dette blir en ettersøknad. Grunnen til at vi må ta det på sirkulasjon er at Cyb trenger pengene før neste FU-møte. Vil starte med å si at det er beklagelig at søknaden kom inn for sent og at vi ikke bør ta så store søknader på ettersøknad, selv om det har vært presendes for å godkjenne søknaden tidligere.

Stem i vei:) Frist for stemming blir neste tirsdag:)

Sirkulasjonsak - Ifi-galla

Godkjent

Blir kommentert fra dagen at: Dagen stemmer FOR denne søknaden, men vil bemerke at vi ikke ser noen god grunn til hvorfor denne søknaden ikke ble presentert på det forrige FU-møtet som fant sted litt over en uke før gallaen. CYB argumenterer for at IFI-Galla er “et arrangement vi mener står som en bauta i IFIs studentkultur, og bør prioriteres deretter.”. Derfor mener vi at den økonomiske planleggingen av arrangementet også bør prioriteres deretter, da kostnadsbildet til et arrangementet av en slik størrelse burde være godt kjent i god tid før arrangementet ble avholdt og før forrige søknadsfrist for FU.

For

 • Dagen
 • Mikro
 • Cyb
 • Progsys
 • Defi
 • Digitus
 • Maps

Mot

Avholdende

 • Navet (ikke mottat svar)
 • LI:ST (ikke mottat svar)
 • FUI (ikke mottat svar)

Vedlegg:

 1. FU-søknad IFI-galla 2022.pdf
Rediger

Denne siden er åpen kildekode. Hjelp oss med å forbedre den.