Sirkulasjonsak

2022-06-14

Sirkulasjonssak Masteravslutning Juni 2022

Referat:

Har fått inn en hastesak fra Eivind Guren angående masteravslutning på Escape. De lurer på om det er mulig å få sponset leie av Escape fra FU. De fikk avsått søknaden sin fra instituttet i dag, så prøver seg her i steden. Planen deres er å dra rett fra masteravslutningen på instituttet til Escape for å feire avslutningen på 5 år ved ifi. De har 20 som har sagt de er interesserte på skjema, og håper at det kommer 60+ på arrangementet.

Håper på en rask avklaring, arrangementet er på fredag.

Vet dette er litt i seneste laget, men understreker at de fikk avslag fra instituttet i dag.

Sirkulasjonsak - Masteravslutning

For

Mot

Avholdende

Vedlegg:

  1. leie_av_escape_søknad.pdf
Rediger

Denne siden er åpen kildekode. Hjelp oss med å forbedre den.