Sirkulasjonsak

2019-02-28

Sirkulasjonsak Linjeforeningene /v Mikro

Referat:

Sirkulasjonsaken

Per mail fra Eirik Ølberg:

Hei,

Linjeforeningene skal arrangere BIG-Javafredag denne fredagen! (Forklaring under) På møte i dag kom vi frem til en rekke elementer vi ønsker å få med for å lage et kult arrangement for førsteårsstudentene, og noen av dem koster penger! Vi planlegger å søke disse pengene hos fakultetet, men som kjent er det ikke alltid garantert å at de stiller seg medvillige. Vi lurer derfor på hvordan utvalget stiller seg til å støtte følgende søknad dersom fakultetet ikke støtter oss.

Pizza til 30 stk. (det kommer sannsynligvis flere, men vi søker kun pizza til 30) – 30 * 80 = 2400,- Snacks og kake – Snacks 300,- – Kake 200,- Premie til kahoot – 100,-

Vi trenger et tentativt svar i løpet av morgendagen, så vi får kjøpt pizza på fredagen!

BIG-Javafredag: Hver fredag er det javafredag i In1010, men denne gangen oppgraderer linjeforeningene til BIG-javafredag! Mens gruppelærerne & co tar seg av oblighjelp og det hardt faglige, sørger linjeforeningene for god stemning og morsomme innslag på Bliss. Det blir pop-vit-foredrag, snacks, progging, kahoot, oppmuntring og ikke minst vorspiel-muligheter før Quiz og Toastjærn-bursdag i Escape kl. 18. Siden dette er middagstid ønsker vi også å servere pizza.

Mvh Eirik Ølberg, Mikro og de andre linjeforeningene

Tilbakemelding

Nok foreninger stiller seg bak forslaget. Resten har ikke svart per 6.Mars. Beløpet innvilges.

For

 • Cyb
 • FUI
 • Navet
 • Mikro
 • ProgSys
 • DEFI
 • LI:ST

Mot

 • Ingen

Vedlegg:

  Rediger

  Denne siden er åpen kildekode. Hjelp oss med å forbedre den.