Sirkulasjonsaker

2018-06-24

Sirkulasjonsaker Vår 2018 del 1

Referat:

Ettersom det femte møte 2018 ikke var stemmeberettiget tar man da heller og kjører sakene på sirkulasjon. Vi ønsker helst svar innen uken er omme, så blir nok litt masing hvis man ikke får tilbakemelding innen onsdagen.

Sak 1 Søknad Digitus

Det kan være forvirrende å være en ny student på IFI. DigØk får flere faddergrupper og det er mange aktiviteter som fadderbarna skal delta på. I likhet med Mikro og Defi ønsker derfor Digitus støtte for å kjøpe pins til nye studenter og fadderne. På den måten blir det enklere for de nye studenter å kjenne igjen de andre på programmet sitt, og ikke bare dem i samme faddergruppe. Dette vil forhåpentligvis bidra til et godt samhold allerede i starten av studiet.

Sak 2 Søknad Mikro

Da denne søknaden er ganske stor er det ønskelig at man behandler den punktvis. Vi ønsker da svar på følgene punkter separat:

 • Hyttetur med helgrillet villsvin
 • GaffaBåtBonanza™
 • Resten

Annet

Husk å levere rapporter fra tidligere søknader! Vi kommer ikke til å behandle nye søknader før de gamle har blitt gjort rede for.

Oppdatert 2018-07-19 Oppdatering med status fra sirkulering

Sak 1 Digitus

For

 • ProgSys
 • MAPS
 • Defi
 • Mikro
 • Navet
 • Dagen

Mot

Ingen

Sak 2 Mikro

For

 • ProgSys
 • MAPS
 • Defi
 • Mikro
 • Navet
 • Dagen

Mot

Ingen

Bemekelser

Dagen:

Når det gjelder Mikro sin søknad er vi positive til det meste, med unntak av at vi mener at kun 50% av vinen skal dekkes av FU og at man kan dekke innkjøp av grisen ved å øke egenandelen med 25,–. Vinen er grunnet punkt 3. under “Vanlige søknadspunkter” i retningslinjene. Vi er åpne for diskusjon!

Vedlegg:

 1. søknad-01-digitus-pins.pdf
 2. søknad-02-mikro-gaffa.pdf
Rediger

Denne siden er åpen kildekode. Hjelp oss med å forbedre den.